Пендаровски прво слуша „немачки“ во Белград (ВИДЕО)

Од непознати причини претседателот Пендаровски наместо српски на слушалиците од преводот на домаќинот Вучиќ прво слушал „немачки“ и англиски јазик.

Објаснувањето претседателот го дава откако Вучиќ му забележува дека одлично зборува српски јазик.

SHARE