Пендаровски со прес „точно на пладне“, но не се знае поводот

Шефот на државата Стево Пендаровски денеска во 12 часот ќе одржи прес конференција, но во поканата до медиумите не е наведено кој поводот или темата.

Медиуми претпоставуваат дека (можеби) тоа би можело да биде скандалот „Рекет“ кој добива и меѓународни димензии откако италијанска „Ла Верита“ објави снимки од разговори во кои се споменуваат имиња на личности од правосудните органи и од власта, а веќе со свои изјавии реагираа Дорис пак, Хан и од ИРИ…

SHARE