Петровски се премисли, сега најавува дека ќе влезе на конвенцијата на ВМРО-ДПМНЕ

Откако предходно одбил да влезе во салата каде што во Струга опозицијата избира кандидат за претседател Филип Петровски сега вели дека кога ќе дојде редот за неговиот говор тој ќе ги искаже своите тези.

Предходно на фејсбук објави дека е во Струга и дека не неговиот тим не му било дозволено да влезе во салата на конвенцијата и за тоа го обвини обезбедувањето на настанот иако уште од минатата недела знаел дека секој кандидат може со себе да земе најмногу по двајца соработници.

SHARE

1 Коментар

Comments are closed.