Пилотот и учителот: Видеото што ја расплака Турција

Пилот на Туркиш Ервејз дознава дека на листата на патници е неговиот учител.

Што се случува понатаму видете во видеото, но подгответе и марамчиња за солзите.

Видеото на овој линк
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1429450717158239&id=100002799724438

SHARE