Писмото на Бејли до Џолев (ФОТО)

Амбасадорот на САД е “Длабоко вознемирен” пишува во писмото што го испрати до претседателот на скопскиот кривичен суд Иван Џолев.

Што друго пишува во писмото кое предходеше на ослободување од притвор на голем број обвинети во случаите 27 септември и Империја на СЈО и ОЈО прочитајте сами.

SHARE