По 20 дена, Марија ставена на листата на исчезнати

По 20 дена откако изчезна, фотографија и основни податоци од Марија Брзакова од струмичкото село Босилово вчера, се најде на списокот на исчезнати на веб страницата на МВР.

Марија исчезна на 18 јануари, а нејзиниот сопруг пријави дека не се вратила дома три дена подоцна.

SHARE