По петти пат го фати крстот во Охрид

Охриѓанецот Петар Рупески(30) годинава по петти пат го фати крстот во Охрид, на манифестацијата по повод православниот празник Водици.

Стотици верници денеска се фрлаа по Светиот крст во водите во Охридското Езеро.

SHARE