По Заев и пратеник под негова контрола со “педерски” пораки

По изјавата на премиерот Заев во која тој посочи педер кој се обидува да ја урне владата денеска и еден пратеник под негова контрола со хомосексуални пораки.

Пратеникот Чедомир Саздовски кој лани од ГРОМ стана независен пратеник кој гласаше за предлозите СДСМ на Фејсбук упатува опсцени пораки невообичаени за еден народен пратени.

Одговарајќи во дебата со извесен Столе Попов Саздовски кој на фејсбук профилот го додава името Неокашки упатува експлицитни хомосексуални навреди.

Ваквиот говор на народен пратеник во најмала рака заслужува мерки од Собранието затоа што тој говори во име на десетина илјади луѓе кои гласале за него.

SHARE