Почеток на едно пријателство

Многу корисен и пријателски разговор, напи,а на Фејсбук кандидатот за претседател на државата, Гордана Силјановска Давкова по средбата со Влатко Ѓорчев.

Ѓорчев и Силјановска се договориле да продолжат да работат заедно за Македонија.

SHARE

1 Коментар

  1. Dve sorospije .Sorosi goga babafrishopi roga and vlade sos sushenoto ljevo maddhe. Za 1 euro duphe daju cjelji dan

Comments are closed.