Почина 98 жртва од јулскиот пожар во Грција

До 98, стигна бројот на загинатите во пожарот во местото Мати во Источна Атика кој избувна на 23 јули.

Грчки медуими јавуваат дека починала  83 годишна жена која претрпела тешки изгореници и била хоспитализирана..

Вкупно 15 повредени во пожарите се се уште  хоспитализирани.

SHARE