Почина Горан Стефановски

Легендарниот Горан Стефановски, еден од најпознатите македонски драмски автори почина денеска.

Стефановски почина на возраст од 66 години, по кратко боледување.

Беше роден на 27 април 1952 година во Битола.

SHARE