Жената која беше тешко повредена во верижниот судир кој што утринава се случи на автопатот Велес- Скопје.

Поради повредите на глава, жената во коматозна состојба беше однесена во болница во Велес.

Во велешката болница се хоспитализирани уште двајца повредени.

Во верижната сообраќајна несреќа која настана поради слаба видливост и густата магла учествуваа 6 возила.

SHARE