Погрдни зборови за Борјан Јовановски откако објави кој е патриот (ФОТО)

Новинарот Борјан Јовановски е мета на напади со погрдни зборови откако објави кој во Македонија е патриот.

Не кажа зошто но според него патриоти се премиерот Заев и министерот Димитров.

Тоа што со еден од споменатите патриоти е во кумовска врска а медиумите минатата недела објавија дека Јовановски земал 85 000 евра државни пари за снимање документарна програма, е дел од причината за низа невкусни навреди упатени кон искусниот новинар поради статусот на Твитер.

Во дел од нападите тој е лично навредуван а некои од коментаторите непримерно спомнуваат и членови на неговото семејство.

SHARE

Comments are closed.