Пет члена на едно семејството загинаа денеска во пукотница Гњилане, потврди Државното обвинителство со соопштение, пренесува „Газета експрес“.

Полицискa службеничка В.Б. ги убила родителите и двајцата браќа а потоа се самоубила.

Настанот се случи околу 13 часови а медиуми пишуваат дека се случил во семејната куќа.

SHARE