Полициски блокади на патот кон Нивици, НАТО и ЕУ (ФОТО)

Полициски блокади со припадници на специјални единици се распоредени на патот кон селото Нивици каде денеска ќе биде потпишан договорот за името.

Грчката полиција очекува грчки неонацисти и националисти да се обидат да дојдат во селото со цел да протестираат против договорот.

SHARE