Полски навивачи се тепале меѓу себе – приведени 223 (ВИДЕО)

По меѓусебната тепачка, непосредно пред почетокот на фудбалскиот натпревар Македонија- Полска, биле приведени 223 полски навиувачи.

Полицијата интервенираше, а приведените напаѓачи со автобуси на ЈСП беа однесени во полициските станици Гази Баба, Кисела Вода, Карпош и Ѓорче Петров на понатамошна постапка, соопштија од МВР

SHARE