Попуст на Македонија на “Црниот петок” (ФОТО ГАЛЕРИЈА)

Твитерџиите со креативна и духовита кампања на “Црниот петок” во кој светот организира распродажба на милиони производи.

Овде кај нас на распродажба се најде државата достоинството, трудот и маката на Македонецот.

Духовито но и тажно во исто време.

SHARE