Поради долг, исклучени телефоните на СЈО


Поради неплатен долг од три месеци, телекомуникациски оператор ги исклучил телефоните на поранешното Специјално обвинителство, дознава А1.Он.

Долгови има по основ на сметки за струја, вода, парно за септември октомвриу и ноември.

Стотина вработени во СЈО, три месеци не добиле плата.  

SHARE