Поранешен министер за надворешни работи позитивен на Ковид19

Добив позитивен разултат на тест за ковид, напиша на фејсбук поранешниот министер за надворешни работи од ВМРО-ДПМНЕ Никола Попоски.

„Добар сум и немам симптоми. Не смееме никако да ја потценуваме епидемијата“, објави Попоски.

SHARE