Портпаролот на СДСМ Костадин Костадинов вчера го обзнани своето пристигнување во Крушево:

„Ние војводите стигнавме во Крушево! Сите сме деца на Илинден!’“ – напиша Костадинов на Инстаграм.

SHARE