Постери со барање за апсење на Заев ја преплавија Македонија

На повеќе локации низ Македонија и Скопје од вчера се поставени постери преку кои Македонското меѓународно движење за човекови права (ММДЧП) од Канада бара итно апсење на „нелегитимниот македонски ‘премиер’ Зоран Заев“. „Заев ги прекрши Уставот, законите и изврши велепредавство. Апсете го веднаш!“, стои во пораката од организацијата на Бил Николов на билбордите, флаерите и … Continue reading Постери со барање за апсење на Заев ја преплавија Македонија