Потпретседател на СДСМ “фатен во тесно” (ВИДЕО)

Потпретседателот на СДСМ Мухамед Зекири беше ставен во тешка ситуација кога на дебата во ТВ 24 со екс министерот за транспорт Владо Мисајлоски не знаеше да каже ниту еден проект замислен и спроведен од актуелната влада.

Зекири спомена проекти кои владата ги спроведува а кои започнале во времето на владата на ВМРО-ДПМНЕ но не можеше да се сети на ниту еден нов проект или странска инвестиција.

SHARE