Голем пожар вечерва избил во околината на селото ајватовсци, во близина на скопскиот аеродром.

Ппожарот е во близина на семејни куќи, дознава Нетпрес.

https://netpress.com.mk/wp-content/uploads/2019/02/pozar.mp4?_=1
SHARE