Пратеничката со дизелот „поддржана“ од синко на мајка

Сигурно ја паметите пратеничката Мира Стојчевска која за 10 месеци земала патни трошоци од над 11 илјади евра а на граѓаните им порача дека зголемувањето на цената на дизелот не е страшна затоа што сиромашните немаат автомобили.

Во нејзиното семејство се случува втора епизода која сигурно ќе ја елиминира од идна функција во СДСМ.

Виктор Стојчевки, синот на Мира Стојчевска на социјалните мрежи вчера со инцидент во кој ги навреди учесниците на протестот организиран од опозицијата.

-Хибернирани кретени по улиците на Скопје, напиша синот на мајка Мира според кого реките народ кои синоќа излегоа на протестот се „излеана фекална канализација“.

SHARE