На социјалните мрежи се споделува суштинско прашање околу тоа што значи флоскулата „независни пратеници на ВМРО-ДПМНЕ“ .

Станува збор за „одметнатите 8“ од една партија кои пред повеќе од една година, наводно, не го сменија „дресот“, но одиграа „историска“ улога во менување на Уставотот…

И, така натаму.

SHARE