Прашање за Фрчкоски: Колку пари му понуди на Глигоров за името (ФОТО)

Денеска во аулата на правниот факултет во Скопје бил поставен банер на кој што засега непознати лица, најверојатно студенти, поставуваат прашање до претседателскиот кандидат од 2009 година Љубомир Фрчковски.

На фотографијата која што ја објавува опсервер.мк се гледа банерот на кој пишува:
“Колку пари му понуди на Глигоров за промена на името”.

Линк до целата информација на опсервер.мк

SHARE

2 Коментари

Comments are closed.