Пратеник на СДСМ „на прав (авто)пат“ со вратоврската

Бетиане Китев, пратеник на владеачкиот СДСМ, и буквално го сфатил мотото на својата партија „на прав пат“, па на прес-конференција се појави со пригодна вратоврска што асоцира на – (авто)пат!

Но, наместо за (непостоечките) автопати изградени во овие нешто повеќе од две и пол години на власт, Китев во обраќањето до јавноста зборуваше за тимот на дополнителната заменичка министерка за финансии Гордана Димитриеска Кочовска.

SHARE