Пратеник со пцости ја нападна Шекеринска

Пратеникот и универзитетски професор, Димитар Апасиев, вчера упатени пцости до се уште актуелната министерка за одбрана, Радмила Шеќеринска. 

„Се моли Шеќеринска да иде у пи*ку матер. Од Карпалак па на лево. Министерка за одбрана на УЧК“ напиша новиот пратеник од Левица, Апасиев, на денот кога се одбележуваше 19-годишнината од загинувањето на 10 армиски резервисти кај месноста Карпалак. 

Статусот на Апасиев на Фејсбук предизвика лавинин- реакци.

https://www.24.mk/details/apasiev-so-nov-status-gi-razgnevi-dukhovite-na-politichkata-scena

SHARE