Пред Собранието вечерва уапсен Жарко од ,,Пука козметика” (ВИДЕО)

Жарко Масларковски член на групата Пука Козметика е уапсен вечерва од полицијата пред македонското Собрание.

Според неговиот брат Дарко кој објавува видео од апсењето, Жарко бил уапсен затоа што немал лична карта.

“Пука козметика” настапи на прославата по повод неуспешниот референдум кога Жарко на настапот ја критикуваше владата и најави дека ќе влезе во Собранието.

Видеото на овој линк

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10156111860523367&id=633938366

SHARE