Предавство во центарот на Македонија (ФОТО)

ЕУ веќе кажа “Не” но Заев се уште сака да го смени името на Македонија за да ја задоволи Грција, пишува на најновите билборди за кампањата „Нашето Име е Македонија”.

Билбордите се поставени од страна на Меѓународното движење за човековите права на Македонците (MHRMI) со седиште во Канада.

Главната порака на билбордите е зборот “Предавство” и фразата “Запрете ги преговорите за името сега”, напишана врз фотографија на која се смеат и ракуваат премиерите на Грција и Македонија, Ципрас и Заев.

SHARE

Comments are closed.