Премиер, но не и џентлмен

Рамуш Харадинај на недоличен начин и го одзема правото да зборува на постара госпоѓа која буквално ја изтурка од говорница.

Инцидентот се случи на одбележувањето на 140 годишнината од таканаречената „Призренска лига“.

Откако влезе во физичка пресметка со госпоѓата, на косовскиот премиер на помош му притрчаа и неговите телохранители.

 

SHARE