Премиерот без маска се искашла во правец на новинарите (ВИДЕО)

Иако самиот препорача владини мерки за социјално дистанцирање, групирање до најмногу 5 граѓани и носење маски техничкиот премиер Оливер Спасовски вчера стави во опасност повеќе новинари откако за време на полицискиот час при изјава за медиумите се искашла во правец на медиумските работници што јасно се гледа на видеото.

Спасовски не е заболен ниту е тестиран од коронавирусот но по случајот со починатата Кумановка која била негативна на тестот ниту еден државен службеник не смее да не носи маска, да се собира во групи од повеќе од 5 луѓе ниту пак да кашла во правец на други граѓани.

SHARE