Премиерот Оливер Спасовски, Министерот за здравство доц. д-р Венко Филипче и д-р Жарко Караџовски, денеска во 16:30 часот ќе дадат изјава за медиумите поврзана со новиот смртоносен коронавирус.

Медиуми неофицијално дознаваат дека во Македонија е потврден првиот случај на коронавирус кај маж кој е повратник од Италија.


Маж, повратник од Италија е првиот заболен од коронавирус во Македонија, дознава

SHARE