Премиерот конечно призна: Референдумот не успеа, што правиме сега? (ВИДЕО)

Премиерот Заев денеска конечно се откажа од ставот дека референдумот бил успешен.

Откако во службен весник беше објавена одлуката на ДИК дека плебисцитот е неуспешен а вчера и професорот Фрчкоски призна дека бил под под стрес што народот бојкотирал денеска премиерот не можеше да продолжи со тезата дека победил на референдумот.

Заев денеска ги праша пратениците што да се прави сега но не доби одговор каков што очекуваше.

SHARE

Comments are closed.