Премиерот што не сакаше да каже Македонија (ВИДЕО)

Колегите од офф.нет.мк го фатиле премиерот на Мак……. како се плаши да го изговори името на својата земја Мак….

Видете го видеото во кое ни се најавува во колку незгодни ситуации ќе влеземе ако договорот со Грција влезе во сила.

Право на off.net.mk

SHARE

Оставете коментар