Прес-конференција на Христијан Мицкоски за пописот (ЖИВО)

Претседателот на ВМРО-ДПМНE Христијан Мицкоски одржува прес-конференција на која ги образложува несогласувања на опозициската партија со начинот на кој се планира да се одржи пописоит на населението.

SHARE