Пресинг.Тв: Идната недела нови снимки за „Рекет“!?

Многу е веројатно наредната недела, новинарот на „Ла Верита“ Ларис Гејсер да овјави нови материјали кои би ја докажале поврзаноста на високи претставници на власта со аферата „Рекет“.

„Преслушував многу важен материјал за аферата ‘Рекет’, има многу интересни докази, јас сум сигурен во нивната автентичност. Тие ќе предизвикаат големи реакции. Но, дали наскоро ќе ги објавам, најпрвин морам да бидам сигурен дека моите извори се безбедни“, вели Гаисер за Пресинг.ТВ.

Тој, како што најавил за порталот, најавува „завршен удар“ за аферата.

SHARE