Прилепчанец го обвини Сугарески за криминал, министерот го избриша коментарот (ФОТО)

Прилепчанецот Петар Момироски го обвинува министерот за транспорт Горан Сугарески дека во неговиот локал во Прилеп не се издаваат сметки и на тој начин министерот го крши законот.

Пораките на Момироски на профилот на Сугарески на Фејсбук сега се избришани.

SHARE