Проф. Игор Јанев му одговори на премиерот Спасовски за децата, семејството…

Професорот Игор Јснев му одговори на техничкиот премиер Оливер Спасовски кој викендот изјави дека тие што си ги сакаат децата, семејството и татковината не треба да гласаат за ВМРО-ДПМНЕ.

Професорот Јснев кој предава меѓународно право и е еден од оние кои сметаат дека името може да се врати преку активности во ООН вели дека толку СДСМ не е избор на тие што го сакаат најмилото.

“Кој си ги сака децата, семејството и татковината, нема да гласа за СДСМ!”, пишува Јснев.

SHARE