Проф. Плевнеш до Проф. Фрчкоски: П***р и педофил али импотентен

Константин Плевнеш, кој предава на Универзитетот за аудиовизуелни уметности ЕСРА, континуирано објавува коментари со говор на омраза на својот Фејсбук профил, пишува порталот Цивилмедија.

Меѓу останатите, пораки со говор на омраза беа упатени кон новиот декан на Универзитетот ФОН проф. д-р Љубомир Фрчковски и проф. д-р Катерина Колозова.

Во една од објавите пишува: „Љубомир Данаилов Фрчковски е п***р и педофил али импотентен“.

Јавните изливи на „патриотизам“ на Константин Плевнеш се преполни со вулгарности, омаловажување, навреди и говор на омраза, не само кон лицето кон кого е упатена пораката, туку и кон цели категории на луѓе.

Целиот текст на Цивил овде

SHARE

4 Коментари

 1. ЗА ИМЕТО:
  СЕ РАБОТИ ЗА ПРОСТИТУИРАЊЕ НА ДРЖАВА МАКЕДОНИЈА, КАКО СУБЈЕКТ!
  ПРОСТИТУЦИЈА СО НАЦИОНАЛНИОТ ИДЕНТИТЕТ!
  ПРЕДМЕТОТ НА ПРЕСПАНСКИОТ ДОГОВОР Е ЗАБРАНЕТ! ПРЕДМЕТ Е: ПРОСТИТУЦИЈА СО НАЦИОНАЛНИОТ ИДЕНТИТЕТ!
  ПРЕДМЕТОТ НА ПРЕСПАНСКИОТ ДОГОВОР Е ЗАБРАНЕТ И СО МЕЃУНАРОДНОТО И СО ДОМАШНОТО ПРАВО!
  ПРЕДМЕТОТ НА ПРЕСПАНСКИОТ ДОГОВОР Е ПРОСТИТУЦИЈА, ДЕЛО ПРОТИВНО НА ЈАВЕН МОРАЛ!

 2. Do civil, sloboda e da zboruvash bash sve za sekogo. A Ako nekoj se najde vo zborovite I e povreden od zborovite, e kriv. I e vistina za nego. Sloboda e sve, a koj ce mi ja Dade mene slobodata??? Krivicno delo e da si ubica I pedofil, za ovaa sloboda zboruvate vie nevladini organizacii. Da siluvate na site mozhni granki opshtestveni mozhete…. Preispitajte se dobro, oti vo pekolot che zavrshite.
  Reshenie e : atomska vojna…

Comments are closed.