Проф. Силјановска предизвикала “инцидент” во МВР

Сведок објаснува што се случило кога професорката Гордана Силјановска Давкова отишла во МВР за да се слика за лични документи.

За разлика од најголем дел од македонските и балканските политичари таа предизвикала инцидент од позитивна природа.

SHARE