Пронајден малиот Михаил

Исчезнатото дете Михаил од Драчево по кое се трагаше утрово, а папел за помош од мајката беше споделуван на социјалните мрежи, е пронајдено.

Неофицијално детето е пронајдено на автобуска станица во населбата Циглана. Михаил е во добра здравствена состојба.

Претходно мајката апелираше на ФБ за помош при пронаоѓање на нејзиниот син кој е трето оделение и утрово не пристигнал на училиште.

SHARE