Пронајдено исчезнатото 11-годишно момче од Битола

Полицијата го пронајде 11 годишното момче од Битола кое на 4 март беше пријавено за исчезнато.

Во информацијата од полицијата се вели дека момчето било пронајдено во 1.20 часот по полноќ и предадено на неговите родители.

Од полицијата не е соопшттиле каде било пронајдено момечето кое речиси два дена го немало, пренесува ТВ Тера.

SHARE