Пронајдено телото на исчезнатата Даниела

Трагично заврши потрагата по скопјанката Даниела Пецевска, по која 5 дена трагаше нејзиното семејство.

Вчера околу 13 часот телото било извлечено од водите на реката Вардар во Горно Лисиче, дознава Слободен печат.

Од МБР потврдија дека од водите на Вардар кај железничкиот мост во село Горно Лисиче, било извлечено e женско тело.

SHARE