Пропадна уште еден обид на СДСМ за 2/3 мнозинство

Пратеничката на ВМРО-ДПМНЕ Магдалена Манаскова дефинитивно нема да гласа за промена на уставот.

Предходно во СДСМ биле уверени дека таа е човекот што може да попушти пред нивниот притисок.

Според последните информации СДСМ се уште има само 79 пратеници подготвени да гласаат за промена на уставот.

SHARE

Оставете коментар