Протекоа делови од доверливите транскрипти на државниот врв за името (ФОТО)

На интернет се појавија делови од доверливите транскрипти од средбите на државниит врв за името.

Со оглед на тоа што деловите од транскриптите се објавени со цел да се обвинат претседателот Иванов и опозицијата очигледно е дека се работи за луѓе пиврзани со Владата или министерот за внатрешни работи кои што ги имаат документите.

Владините ботови го објавуваат селектираните страни од класифицираниот материјал со број 1/28, 16/19 и 12/28.

SHARE

Comments are closed.