Град Скопје донесе одлука во деновите кога има енормно загадување, цената за паркирање во центарот и на паркинзите на Водно да изнесува 200 денари на час.

Двојното зголемување на цената на паркинг час е една од мерките со кои градот ќе го намалува загадувањето, преенсува Алфа ТВ.

SHARE