„Првата дама“ на Карпош: Името нека ви ги храни децата

Сопругата на градоначалникот на општина Карпош, Ивана Богоева, со порака до сите што бојкотираат.

Таа ги навредува 1,2 милиони граѓани дека не се „прошетани“ и им порачува сега името да им ги храни децата.

„Седете си тука и гледајте како одите назад, само во рикверц ви одговара“, пишува на фејсбук профилот кој се води на Ивана, сопруга на градоначалникот на Карпош Стефан Богоев.

SHARE

Comments are closed.