Првиот медиумски гаф во 2019 (ФОТО)

Мало невнимание еден релевантен македонски медиум денеска го чини низа шеги на негова сметка на социјалните мрежи.
Бебето за кое се зборува во веста според информацијата е тешко како слон.

Секому се случува особено по најлудата ноќ.

До колегата што згрешил особено ако е помлад, потсетување дека политичарите прават стократно поголеми грешки што чинат животи и милијарди а никој од нив не одговарал.

Затоа исправи ја грешката и храбро напред во новата година.

SHARE

Оставете коментар