Црногорската полиција уапси пет лица во рацијата во која беа запленети големо количество оружје и муниција, средства за комуникација и автомобил.

Полицијата изврши претрес на 22 места во Подгорица, Цетиње и Даниловград, каде е пронајдено оружјето.

SHARE

Оставете коментар